ΑΓΟΡΑ & ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΕΛΕΤΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
 

Επιχειρηση

Το γραφείο άρχισε να λειτουργεί το 1994 στην Αλόννησο με σκοπό να προσφέρει πλήρη μελετητική & τεχνική υποστήριξη για την κατασκευή και αποπεράτωση τεχνικών κτιριακών έργων.

Αρχικά οι δραστηριότητες του γραφείου ήταν η μελέτη και επίβλεψη τεχνικών έργων (κυρίων κατοικιών, ξενοδοχείων & καταστημάτων).

Το 1995 το γραφείο απέκτησε εργοληπτικό πτυχίο κατασκευής δημοσίων έργων ( αυτή τη στιγμή είναι 1ης τάξης ) το οποίο διατηρεί έως σήμερα και έχει κατασκευάει κατά καιρούς έργα κυρίως στην Αλόννησο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Σποράδων σαν αυτοτελής επιχείρηση ή υπό μορφή κοινοπραξίας.

Από το 1998 το γραφείο επέκτεινε τις δραστηριότητές του και στην κατασκευή ιδιωτικών έργων (κυρίως εξοχικών κατοικιών).

Από το 1999 εως το 2010   το γραφείο συνεργαζοταν ως εκτιμητής ακινήτων της Εθνικής Τράπεζας Ελλαδος για την Περιοχη Αλοννήσου & Σκοπέλου.

Από το 2000 και μετέπειτα το γραφείο ασχολείται συστηματικά και με την αγορά & πώληση ακινήτων.

Το 2011 το γραφειο  μεταφερθηκε σε νεο μεγαλυτερο χωρο διπλα απο τον Αστυνομικο σταθμο Αλοννησου και απεναντι απο το φαρμακειο του Κων/νου Χλιβα, κοντα στο δημοτικο σχολειο.

Οι δραστηριότητες του γραφείου καλύπτουν όλο το φάσμα από την εύρεση ενός ακινήτου έως την ολοκλήρωση ενός κτιριακού έργου και αναλαμβάνει τη σχεδίαση και τη υλοποίηση οποιουδήποτε κτιριακού έργου ( και όχι μόνο) με γνώμονα την ποιότητα των εργασιών που παρέχει.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Έτσι το γραφείο δραστηριοποιείται στην:

  • αγορά και πώληση ακινήτων (οικόπεδα, αγροτεμάχια, κατοικίες, καταστήματα κλπ.)
  • μελέτη & επίβλεψη έργων (αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, στατικός σχεδιασμός, μελέτες εξοπλισμών & εγκαταστάσεων,
    πρόγραμμα διαχείρισης της κατασκευής, επίβλεψη της κατασκευής και τεχνογνωσία των συστημάτων και υποστήριξη εγκαταστάσεων).
  • τοπογραφικές εργασίες
  • έκδοση οικοδομικών αδειών 
  • κατασκευή ιδιωτικών & δημοσίων έργων
  • εργασίες κτηματολογίου
Αλόννησος, Τ.Κ. 37005, Τηλ.: 24240 65825, Fax: 24240 65598


Login  Υπενθύμιση κωδικού 
active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης